Hatay'da Ne Yenilir

Humus

Mezeler

İçindekiler :

    5 Bardak Nohut
    Yarım Bardak Tahin
    Yarım Bardak Zeytinyağı
    3 Çay Kaşığı Kırmızı Biber
    4-5 Diş Sarımsak
    3 Limon
    Tuz
    Üzeri İçin Zeytin
    Turşu
    Maydanoz

Humus  Tarifi Hazırlanışı :

Nohut ayıklanıp akşamdan ıslatılır.

İyice haşlanıp kabukları alınır.

Ceviz makinasından geçirilir veya havanda dövülür.

Bir kaseye alınıp tahin, dövülmüş sarımsak, kırmızıbiber, tuz konur.

Azar azar zeytinyağı ve limon suyu ilave edilir.

Tabağa yerleştirilip limon dilimleri, zeytin, maydanoz yaprakları ve turşu ile süslenir.

| | | | Daha Fazla |

ÜYELERİMİZİN FİRMALARI

  • BUSRE AYDINLATMA
  • Mavigen Dijital Ajans
  • BÖLGE ÇAĞRI GAZETESİ / İSKENDERUN/HATAY
  • HAS GAZ Antakya Organize Sanayi Bölgesi / HATAY
  • Romen VP Holding ve Emir Invest ortaklığı
  • UYGUNLAR İSTİKBAL
  • TUFAN DEMİR ÇELİK A.Ş.
  • ICG ULUSLARARASI KALİTE KONTROL GÖZETİM VE BELGELENDİRME A.Ş.
  • Kubilaylar
  • Gelişim İskenderun Hastanesi
  • Tamaş Otomotiv
  • MMK Metalurji
  • Health & Travel Services
  • ÖZEL DENTAKADEMİ AGIZ ve DİŞ SAGLIGI
  • İstanbul Dalış Egitim Merkezi ve Turizimi.
  • Cry -can Basınclı Kaplar
  • Farah Turizim
  • Orge Elektirik ve Taahüt
  • İCA Mobilya
  • Tayi Turizim
  • İSTANBUL Gümrükleme ve Müşavirlik
  • Bedir Turizim
  • Uysen Gurup
  • Avrasya Hospital
  • Hatay Medeniyetler Sofrası
  • Hatay Döner
  • Hedef Lojistik
  • Index
  • Pizza Bulls

Hatay'da Ne Yenilir

/  Hatay Medeniyetler Sofrasi Katkilariyla... Tümü