Hatay'da Ne Yenilir

Ebu Gannuş
Malzemeler

    2 adet büyük boy közlenmiş patlıcan3 adet büyük boy közlenmiş domates4 adet közlenmiş sivri biber

    4-5 diş sarımsak2-3 çorba kaşığı nar ekşisituzzeytinyağı


Tarif

    Közlenmiş patlıcan,domates ve biberlerin kabukları soyulur

    Közlenmiş sebzeler bir tahta üzerinde olabildiğince küçük küpler halinde doğranır ve çukur bir kaba alınır

    3-4 diş ezilmiş sarımsak, tuz ve bolca zeytinyağı kaba ilave edilir ve sebzelerin dağılmamasına dikkat edilerek karıştırılır

| | | | Daha Fazla |

ÜYELERİMİZİN FİRMALARI

  • BUSRE AYDINLATMA
  • Mavigen Dijital Ajans
  • BÖLGE ÇAĞRI GAZETESİ / İSKENDERUN/HATAY
  • HAS GAZ Antakya Organize Sanayi Bölgesi / HATAY
  • Romen VP Holding ve Emir Invest ortaklığı
  • UYGUNLAR İSTİKBAL
  • TUFAN DEMİR ÇELİK A.Ş.
  • ICG ULUSLARARASI KALİTE KONTROL GÖZETİM VE BELGELENDİRME A.Ş.
  • Kubilaylar
  • Gelişim İskenderun Hastanesi
  • Tamaş Otomotiv
  • MMK Metalurji
  • Health & Travel Services
  • ÖZEL DENTAKADEMİ AGIZ ve DİŞ SAGLIGI
  • İstanbul Dalış Egitim Merkezi ve Turizimi.
  • Cry -can Basınclı Kaplar
  • Farah Turizim
  • Orge Elektirik ve Taahüt
  • İCA Mobilya
  • Tayi Turizim
  • İSTANBUL Gümrükleme ve Müşavirlik
  • Bedir Turizim
  • Uysen Gurup
  • Avrasya Hospital
  • Hatay Medeniyetler Sofrası
  • Hatay Döner
  • Hedef Lojistik
  • Index
  • Pizza Bulls

Hatay'da Ne Yenilir

/  Hatay Medeniyetler Sofrasi Katkilariyla... Tümü